Donnerstag, 30. Mai 2013

Pakettaknad rodule

Muua korter, 2 tuba, Parnumaa, Parnu, Papiniidu tn. Prindi>>


Uued pakkumised - Tonisson Parnus. Rodu klaasimine - Naistekas - Delfi.


6 Okt. 2014 Suured pakettaknad. - avarale-merepoolsele rodule paaseb elutoast ja ka magamistoast. - Porandakute vannitoas. - Integreeritud kvaliteet. Maja tervikuna soojustatud ja renoveeritud. Pakettaknad. Labi maja korter. Elutoast saab rodule. Hommikuvalgus kooki ja magamistuppa, ohtuvalgus elutuppa. Mul said 3X aknad rodule ette, oluliselt soojem on. Martsis juba keeran kutte kinni. Varem oli pidev probleem tuule ja kulmaga, idapoolsed aknad olid sugistalvel.


Vaata lisa


Elutoast paas rodule. Pakettaknad, uued siseuksed, tubades porandatel kvaliteetne laminaatparkett, vannitoas ja koogis keraamiline plaat. WS ja vannituba on. Garderoob, WC-e vannituba koos, suur kook paasuga rodule ja elutuba (17,3 m2) paasuga rodule. Elutoas kipparkett, korteril turvauks ja uued pakettaknad.


Papiniidu tn, Parnu - Muua - City 24


Prindi>>

Rodu klaasimine - Naistekas - Delfi. Muua korter, 2 tuba, Parnumaa, Parnu, Papiniidu tn.


Uued pakkumised - Tonisson Parnus.


6 Okt. 2014 Suured pakettaknad. - avarale-merepoolsele rodule paaseb elutoast ja ka magamistoast. - Porandakute vannitoas. - Integreeritud kvaliteet. Elutoast paas rodule. Pakettaknad, uued siseuksed, tubades porandatel kvaliteetne laminaatparkett, vannitoas ja koogis keraamiline plaat. WS ja vannituba on. Elutoast saab rodule. Hommikuvalgus kooki ja magamistuppa, ohtuvalgus elutuppa.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.